Op woensdag 23 januari as. in de Ontmoeting in Leimuiden is de eerste van een kring van drie avonden over het leven en werken van Franciscus van Assisi. Wij willen ons samen verdiepen in zijn leven, wie was hij, wat heeft hij allemaal gedaan, wij lezen zijn ‘regel’ en zijn testament en kijken ook naar wat hij voor ons, vandaag, en voor de kerk in ons land betekenen kan. Elke van de drie avonden (23 januari, 13 februari en 6 maart begint met een DVD-documentaire van Antoine Bodar: ‘Bodar door het land van Franciscus’. De kring is een gezamenlijk project van de PG Leimuiden en de PG Rijnsaterwoude en wordt (be)geleidt door ds. Jelis Verschoof en ds. Mariska Kloppenburg. Iedereen van harte welkom! Het is wel belangrijk dat als u meedoet, dat u dan liefst vóór 18 januari as. uw mailadres naar ds. Jelis Verschoof opstuurt (ds.jelisverschoof@pgleimuiden.nl). Dan kunnen wij u van te voren te lezen informatie toesturen. Iedereen die zich wil verdiepen in deze belangrijke man in de geschiedenis van de kerk tot aan de dag van vandaag is van harte welkom. De avonden beginnen om 20.00 uur. Koffie staat klaar om 19.45 uur!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.