Een spetterend concert door operazangeres Elnara Muermans in de Woudse Dom, Herenweg 26, te Rijnsaterwoude op zondagmiddag 10 maart om 15.00 uur.
Dat maak je niet snel mee, een echte operadiva die zichzelf begeleidt op accordeon!

Elnara Muermans zal een afwisselend programma vol warmbloedige liederen ten gehore brengen, een prachtige melancholieke combinatie die veel mensen aan zal spreken.
Naast bekende en minder bekende traditionele Russische en Tartaarse volksliederen, zingt zij de mooiste Italiaanse liederen van onder andere de opera componist Puccini (ja die van La Bohème)! Uw hart en ziel zullen zich vervullen van vreugde!
Elnara heeft gezongen bij het Mariinsky Theater en is prijswinnares in de Rimsky-Korsakov en Pavel Lisitsian Competition. Zij is zowel bekend in Nederland als in het Buitenland. Ook was zij meerdere keren als soliste betrokken bij tientallen koren in Nederland o.a bij het Rotterdams en Amsterdams Opera Koor. Meer informatie over Elnara Muermans:  www.elnara.eu

U bent van harte welkom op zondagmiddag 10 maart 15.00 uur in De Woudse Dom. Vanaf 14.00 uur én na het concert is het naastgelegen Schoolhuis open voor een gezellig drankje.

De entree bedraagt 5 euro per persoon.
Kaartjes zijn aan de deur te verkrijgen en vooraf te bestellen via: hetschoolhuisrijnsaterwoude@gmail.com t.n.v. concert woudse dom en uw naam. Rekeningnummer: NL13RABO0188962611 t.a.v. het Schoolhuis te Rijnsaterwoude.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.