We mogen met meer mensen samenkomen. Tot 100 personen hoeven we niet meer met een reserveringssysteem te werken. Dat betekent in ons geval dat u dus niet meer hoeft te reserveren. U bent van harte uitgenodigd om zo de kerk op zondag weer binnen te stappen!
Wel blijven de coördinatoren: bij de deur met de triage vragen en het noteren van uw naam op een namenlijst, en bij het begeleiden naar de plaatsen. Ook het reinigen van de handen bij binnenkomst blijft hetzelfde. De collecte blijft nog digitaal.
Zaterdag as.  gaan een aantal kerkenraadsleden met koster Piet Endenburg de groene stoelen  vervangen door rieten stoelen. Er zullen er ook iets meer worden neergezet. Waarschijnlijk tot een maximum van ongeveer 40-45, en nog zonder het terugplaatsen van de balken. We proberen de stoelen ook zo neer te zetten dat sommigen, die dat heel graag willen, weer ongeveer op hun vertrouwde plek kunnen zitten. Dat zal alleen niet voor iedereen lukken. Aanpassen en enige flexibiliteit blijft nog gevraagd.
Helaas kan de gemeentezang nog niet beginnen. Er is door een landelijke commissie onderzoek gedaan naar de besmettelijkheid van zingen. 

We wachten het nieuwe protocol van de PKN af, en de rekenhulp, en beraden ons dan of we aan de regels kunnen voldoen om samenzang weer mogelijk te maken.
Gezamenlijk koffiedrinken gaat eerst ook nog niet door. We hopen daar op de startzondag weer mee te beginnen.

De kindernevendienst begint weer na de zomervakantie op 30 augustus.
Ook denken we na over het vieren van het Heilig Avondmaal. We willen proberen om zondag 23 augustus weer de Maaltijd van de Heer met elkaar te vieren. Of dat doorgaat en hoe dat dan zal gaan, daarover hoort u later meer.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.