Zondag 23 augustus hopen we als gemeente het Heilig Avondmaal te vieren in de dienst. Vanaf het begin van de dienst zitten we in een grote kring (op 1,5 meter) in de kerk. Tijdens de Avondmaalsviering zullen de diakenen met brood en wijn (of druivensap) in kleine plasticbekertjes langs lopen en dan kunt u het brood en de wijn zelf pakken.

Het brood is voorgesneden met handschoenen aan en mondkapje voor.

Gemeentezang doen we nog steeds niet. Wel zal er een voorzanger zijn voor enkele liederen.

De Avondmaalscollecte is voor PDC de Herberg. Ook is er een collecte voor het werk van de kerkrentmeesters. U kunt de collectes digitaal overmaken op de nummers vermeld op de site. Graag onder vermelding van het doel van de collecte.

We hopen op een mooie dienst met elkaar.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.