Afgelopen maandag heeft u ook ongetwijfeld voor de tv geluisterd naar de toespraak van onze premier Rutte waarin hij een lockdown voor de komende vijf weken aankondigde. In de dagen erna heeft de kerkenraad contact met elkaar gehad, nagedacht en gehoopt dat er geen ingrijpende beslissingen hoefden te worden genomen.
Het is helaas de conclusie dat het niet door laten gaan van de kerkdiensten en activiteiten de komende weken wederom de juiste beslissing is. Het maatschappelijk belang heeft de doorslag gegeven om tot een besluit te komen.  Het valt zwaar om juist in deze adventstijd dit besluit te moeten mededelen, zeker met de geplande Kerstvieringen volgende week waar we naar uit keken en waarvoor de voorbereidingen al gaande waren. De komende weken worden er dus tot nader bericht geen kerkdiensten gehouden in de Woudse Dom. 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.