Tijdens de afgelopen anderhalf jaar zijn er ons allen geliefde mensen ontvallen, dichtbij of wat verder weg. Er is rouw te verwerken bij nabestaanden. Vaak kon ook niet iedereen, die wel graag zou willen, aanwezig zijn bij een afscheid, een laatste bezoek, begrafenis of crematie. Ook moest en moet nog steeds afstand gehouden worden. Het is moeilijk dat je geen arm om iemand heen kan slaan of een knuffel kan geven als troost. Vanuit de pastoraatsgroep kwam de gedachte op om de mogelijkheid te bieden daar over te praten, ervaringen te delen, te praten over verlies, alleen zijn of achterblijven. Graag zouden we horen of er mensen zijn die de behoefte voelen hierover met elkaar te delen. U kunt zich aanmelden bij ds. Mariska Kloppenburg (tel. 0622127000). Ook niet-gemeenteleden uit het dorp en mensen uit de omgeving zijn uitgenodigd.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.