We zijn heel blij dit jaar, ondanks de beperkingen die er overal nog steeds zijn vanwege Corona, te
kunnen melden dat het Kerstfeest van de Kliederkerk wel door kan gaan. Professor Cool komt in/met een kerstmachine! De voorstelling van 19.12.2021 begint om 15.30 uur in de Ontmoeting in Leimuiden. 
Natuurlijk houden we rekening de maatregelen die er zijn. Geef je op als je wilt komen bij Sophie Helmhout (s.helmhout.werk@gmail.com) en kom vroeg genoeg met je corona check app (vanaf 13 jaar) naar de Ontmoeting, zodat we de voorstelling op tijd kunnen beginnen. Er is een maximum aantal plaatsen, dus het aantal volwassenen houden we graag beperkt. En denk aan mondkapjes…
Na afloop is er voor iedereen iets lekkers en we moeten ook daarbij aan de regels denken. We hopen dat we met elkaar kunnen genieten van een geweldige voorstelling. Alle informatie die nodig is vind je ook op de poster die is bijgevoegd.
Namens het team van de Kliederkerk spreek ik uit dat we je/jullie hopen te zien bij de voorstelling.
Groet, ds. Mariska Kloppenburg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.