We hebben te maken met steeds veranderende omstandigheden de laatste maanden en weken. Door de afgekondigde lockdown en het advies vanuit CIO en PKN komen we voor lastige afwegingen te staan. Aangezien wij in de Woudse Dom geen mogelijkheden hebben om digitaal de diensten uit te zenden, maken we van de mogelijkheid gebruik om, in een uitzonderlijk geval, toch de kerstdiensten van 24 december en 25 december fysiek door te laten gaan. Maar dan met ongeveer 40 personen. Reserveren blijft nodig, dit kan via de mail scriba@woudsedom.nl. We hopen dat ieder, die graag wil komen, in één van de diensten een plek kan krijgen. Er zal beduidend minder gemeentezang zijn. Mocht u zich er niet prettig bij voelen om te komen, dan is dat zeker begrijpelijk. Er zijn op televisie en online vele diensten te volgen.

Aangezien we met de dag leven is ook bovenstaande onder voorbehoud.

Zondag 26 december is er geen dienst. Zondag 2 januari is er de Nieuwjaarsdienst o.l.v. ds. Esmeralda Mandemaker. Omdat het ook een bijzondere dienst betreft overwegen we deze dienst ook door te laten gaan, maar er is nog veel onzeker.

Heeft u al gereserveerd voor de diensten dan is opnieuw aanmelden niet nodig.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.