Op de agenda stond 23 januari als de datum voor de volgende kliederkerk. Gezien de hoeveelheid besmettingen gaat deze niet fysiek door, maar we hebben wel iets verzonnen. Aankomend weekend wordt er bij jullie een boekje met brief (ook hierbij digitaal) bezorgd. Het kindergebedsboekje van de Week van Gebed. Tijdens de week is er een knutselwerk waarmee een prijsje kan worden verdiend. En op zondag 23 januari om 12 uur zal er ONLINE een Kahoot-quiz gespeeld worden. Graag daarvoor je mailadres doorgeven aan Christanoomen@live.nl. Dan krijg je een link om online mee te doen. We hopen jullie online te zien en wensen jullie een mooi week toe met het boekje!
(Mocht je nu, onverhoopt, dit weekend nog geen boekje hebben ontvangen en je wilt wel graag meedoen. Laat het dan weten, dan komt er nog een je kant op.)
Hartelijke groet namens het kliederkerk-kernteam, ds. Mariska Kloppenburg

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.