Ds. Gerard van Viegen van PG Leimuiden en ik willen in de tijd voor Pasen een drietal

gespreksavonden organiseren voor kerkleden uit Leimuiden en Rijnsaterwoude. Deze tijd, ook wel 40-dagen tijd of vastentijd genoemd, nodigt uit om stil te staan bij de manier waarop we in het leven staan. Waar gaat het om? Wat is belangrijk? We willen voor de gesprekken hoofdstukken uit een pas uitgekomen boekje gebruiken: ‘Eenvoudig leven’ van Sam Janse, Bert de Leede, Koos van Noppen, en Jacques en Paul Schenderling. Het is een bijbelstudiebundel met thema’s als duurzaamheid en levensstijl, waarbij er verbinding wordt gelegd tussen Bijbel en actualiteit. We geven de data vast aan u door: het zijn de avonden van 10 maart in Leimuiden, 24 maart in Rijnsaterwoude en 7 april in Leimuiden. Als u erover denkt aan te sluiten is het handig het boekje aan te schaffen. Als u erover denkt aan te sluiten is het handig het boekje aan te schaffen.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.