Alles komt GOED?! Komt alles wel goed…

In aanloop naar de landelijke Passion op Witte Donderdag 14 april 2022 worden er in heel het land activiteiten georganiseerd rondom The Passion 40daagse. Overal in Nederland worden er kleine concerten gegeven en proberen we locaal na te denken over het thema: ALLES KOMT GOED!?
De PKN kerken van Leimuiden en Rijnsaterwoude en de Katholieke kerk van Leimuiden slaan de handen ineen en doen hier ook aan mee.
Iedereen, van jong tot oud, is welkom om erbij te zijn.

Op zaterdag 2 april 2022 is er bij de ONTMOETING/DORPSKERK van Leimuiden een concert van Marieke Sleurink met haar band. Marieke vertelt het Paasverhaal via haar liederen en kijkt daarbij vooral naar de menselijke kant. Ze probeert het aantrekkelijk en herkenbaar te maken voor iedereen.
Tijdens het concert zal er een collecte gehouden worden voor een project van Kerk in actie: een jongerencentrum in een achterstandswijk in Libanon.

De avond begint om 20.00u. (Vanaf 18.30u zal de zaal al open zijn om elkaar te ontmoeten met een kop koffie of thee…zie hieronder)
Je bent van harte welkom!
Bestel vooral je ticket(s) online via http://zingenindekerk.nl/artiesten/marieke-sleurink/
Kosten: kinderen tot en met 12 jaar €5 en volwassenen €10. Na het concert is er gelegenheid om
een drankje te drinken.
Op de dag van het concert zal er (van 15.00u -17.00u én voorafgaand aan het concert vanaf 18.30u) op het kerkplein een replica van het Passionkruis staan en willen we samen met ieder die daar even tijd voor vrij wil maken op diverse creatieve manieren nadenken over de themavraag ALLES KOMT GOED?! Komt alles wel goed?
Een plek om je op diverse manieren even te bezinnen, even stil te staan bij het leven en de ander te ontmoeten onder het genot van een gratis kopje koffie of thee.
Er is ruimte om een kaarsje te branden, een kaartje te schrijven voor iemand die bemoediging nodig heeft of je kunt meedoen met een vragenwandeling. Er is ook alle ruimte om gedachten te delen, vragen te stellen of gewoon even stil te worden. Tevens zullen er tijdens de middagontmoeting een aantal leuke kleine activiteiten voor kinderen zijn…(kom je ook paaseitjes zoeken?)
Hartelijk welkom!

Meer info en aanmelden concert: http://zingenindekerk.nl/artiesten/marieke-sleurink/
Bestel nu je kaarten, want op=op!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.