Vredesweekactiviteit 

Van 17 t/m 25 september 2022 is het Vredesweek. Deze editie staat in het teken van Generatie Vrede: de generatie die burgers verenigt die in actie willen komen voor vrede – over grenzen en dwars door verschillen in huidskleur, gender en klasse heen. Een gevoel van onmacht omzetten in hoop. De generatie Vrede staat op! Ook in Leimuiden-Rijnsaterwoude willen we aandacht besteden aan de vredesweek. Op donderdagavond 22 september bent u om 19.00 uur welkom in de Woudse Dom in Rijnsaterwoude. We beginnen daar met het samen lezen van een Bijbeltekst, praten daarover met elkaar en sluiten af met gebed en muziek. Na een kop koffie of thee vervolgen we dan om 20.00 uur met de film Wadjda in het Schoolhuis. Een film over het jonge meisje Wadjda die ingaat tegen de tradities van haar thuisland Saoedi-Arabië, wanneer ze geld bij elkaar probeert te sprokkelen voor een eigen fiets. ‘Wadjda is een door het neorealisme geïnspireerde innemende film, die de kijker hoopvol naar huis stuurt”.

We hopen op een mooie inspirerende avond. Allen welkom!!

Hartelijke groet namens het oecumenisch beraad Leimuiden/Rijnsaterwoude.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.