Na een periode met beperkingen kunnen we dit jaar weer een Volkskerstzang organiseren. Met de kerken die samenwerken in het Oecumenisch beraad willen we u graag voor deze bijeenkomst uitnodigen. Neemt u vooral ook mensen mee die u kent en het fijn vinden op deze manier iets van kerst te beleven. Iedereen is van harte welkom! Het thema is: “Bloeien in de nacht”. Het gaat over bloei tegen de verdrukking in. Heel wat kerstgezangen lijken er over te gaan. Door de eeuwen heen hebben mensen in het kerstverhaal de bemoediging gevonden om -ondanks alles- verder te durven kijken. Burgemeester Astrid Heijstee-Bolt spreekt een welkomstwoord. Organist is Cock Zwaan. Het kerkkoor St. Caecilia van de St. Jan de Doper- kerk, onder leiding van Theo van Hoorn, zal medewerking verlenen. De Volkskerstzang wordt gehouden op zondagavond 18 december om 19 uur in de Dorpskerk van Leimuiden. Welkom, zijt wellekome!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.