Vrijdagavond 20 januari: Bijeenkomst in de St. Jan de Doper: Avondgebed, film en nagesprek. Van 15 t\m 22 januari wordt wereldwijd de “week van gebed voor eenheid” gehouden. Het thema is dit jaar: “Doe goed, zoek recht”. In het kader van deze gebedsweek is er een oecumenische ontmoeting op vrijdag 20 januari om 19.00 uur in de parochiezaal van de St. Jan de Doper (Willem van der Veldenweg 24) We beginnen dan met een oecumenisch avondgebed in de stijl van Taizé: met stilte en ruimte voor eigen inbreng.  

Aansluitend is er koffie en een film over “bidden”: War Room. Over die film gaan we aansluitend nog kort in gesprek. U bent allen hartelijk welkom bij deze ontmoeting. 

Namens het Oecumenisch Beraad: Ds. H.G. van Viegen en Kapelaan B. van Paassen 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.