Waarom hebben we vaak het gevoel te worden geleefd? Wat is het dat ons opjaagt en onrustig maakt? En wat kan ons houvast geven? Niek Tramper heeft er een boek over geschreven, dat goed voor een onderling gesprek te gebruiken is. Hij onderbreekt zijn tekst geregeld voor een paar pakkende vragen. Het boek heet ‘Onrustig is ons hart, aandachtig leven in een veeleisende wereld’. Hij schreef dit boek voor de doelgroep waar hij voor werkt: millennials. (mensen geboren 1980 en 2000). We denken dat zijn boek hen, maar ook mensen uit andere leeftijdsgroepen, kan helpen bij het nadenken over het leven als christen in deze tijd.

Kunt u de rust vinden voor twee avonden ontmoeting en gesprek over dit boek en dit thema? Dan nodigen we u van harte uit op: Donderdag 16 en 30 maart 2023 Tijd: 20.00 uur. Plaats: de Ontmoeting. Groet, Ds. Mariska Kloppenburg en Ds. Gerard van Viegen 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.