Op oudejaarsdag, zondag 31 december 2023 wordt er, inmiddels voor de 3e keer in Oude Wetering, een Top 2000 dienst georganiseerd. Was de vorige editie nog in coronatijd en konden we daar alleen maar naar luisteren, deze keer kunnen we weer bij elkaar komen. 

In een Top 2000 dienst staat muziek centraal die je niet zo snel zou verwachten in een kerkdienst maar wel in de Top 2000, een muzieklijst die traditioneel wordt uitgezonden op NPO Radio 2 in de week tussen 1e Kerstdag en oudjaarsavond middernacht. Dit jaar wordt deze lijst al voor de 25e keer uitgezonden. In deze lijst staan veel nummers die meer inhoud hebben dan je in eerste instantie zou verwachten. Voor dit jaar hebben we nummers uitgekozen die aansluiten bij het thema van dit jaar. Natuurlijk is meezingen toegestaan en zelfs van harte aanbevolen!! De Top 2000 dienst wordt gehouden in De Spreng en begint om 11.00 uur. Vanaf 10.15 uur staat de koffie klaar. Thema van deze dienst is: “Tijd voor vrede”. De toegang tot de Top 2000 dienst is gratis maar om u te verzekeren van een plek vragen we u zich aan te melden via een link, die u in de gemeentemail krijgt en vervolgens het formulier in te vullen. U kunt zich ook aanmelden door te bellen of te appen met 06 – 57392284.

Hopelijk tot dan, namens de voorbereidingsgroep uit Oude Wetering. 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.