Als Protestantse gemeenten van Rijnsaterwoude, Leimuiden en Oude Wetering willen we meer samen optrekken en elkaar dienen. Hiervoor is een project gestart met als titel ‘Drie Kerken Overleg’. Er komt hier veel overleg, organisatie en bezinning bij kijken en we vinden het belangrijk om ons hierbij te laten leiden door Gods Geest. Ook voor de wereld willen wij bidden waar zoveel gebeurt. Daarom is er een gebedskring gestart. Donderdag 14 maart om 14.00 uur komen we samen bij Jorico Notenboom, Oostban 38 in Leimuiden. Iedereen is van harte uitgenodigd om aan te sluiten. Je kunt meebidden via woorden, maar ook in stilte via je aanwezigheid bij deze kring. Van harte welkom!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.