U bent van harte uitgenodigd om samen aan tafel te gaan en te genieten van een heerlijk Zomerbuffet. Een soepje, salades, een warm hapje en ter afsluiting een niet te versmaden toetje! We beginnen de maaltijd om 18.00 u en kijken weer uit naar een gezellig samenzijn.

Opgeven kan telefonisch bij onderstaande personen: Corrie Eikelenboom 0172-509185 of 06-14530402, Marieke Kempenaar 06-20499893 of door uw naam in te vullen op de inschrijflijst, die vanaf 26 mei 2024 in het portaal van de kerk ligt. Deelname op volgorde van binnenkomst, we hebben ongeveer 40 plaatsen beschikbaar.

Tot ziens in de Woudse Dom.

Hartelijke groet van de werkgroep Woudse Dom maaltijd.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.